Krokar för transportband

Hög kvalitet

Tillverkning av krokar för transportband

I transport- och logistikvärlden är lastsäkerheten av avgörande betydelse. En integrerad del av surrningssystem är krokar för transportband. De gör transport, lyft och hantering av en mängd olika material stabilare och säkrare. Vårt företag är specialiserat på tillverkning av högkvalitativa transportkrokar som garanterat är tillförlitliga och hållbara.

Våra styrkor

Moderna maskiner

Erfaren personal

Korta ledtider

Kvalitetssäkring

skillnader, tillämpningar, egenskaper

Olika modeller av transportkrokar

Transportbälteshakar är inte universella. Deras mångfald styrs av marknadsbehov och specifika tillämpningar. Bland de mest populära modellerna finns LC 6, LC 10 och LC 25, som tillverkas i olika tråddiametrar, från 6,5 mm till 12 mm. Varje krok svetsas och elektropläteras sedan i vitt eller gult för korrosionsbeständighet och lång livslängd.

Typer av transportband för vilka vi tillverkar krokar

I vårt sortiment finns bandkrokar för olika typer av transportband: från de som används inom tung industri och internationell transport till specialband som används inom underhållnings- eller sportindustrin. Oavsett typ av rem ger våra krokar utmärkt lasthållning och enkel montering. Dessutom är en av de viktigaste parametrarna för oss krokens långsiktiga lastbärande kapacitet.

Små och stora serier av transportkrokar

Oavsett orderns storlek är varje kund viktig för oss. Vi realiserar både små och stora serier av transportkrokar. Vår avancerade tillverkningsteknik gör att vi flexibelt kan anpassa oss till kundernas behov och leverera beställningar snabbt.

Användningsområden för transportband med krokar

Transportkrokar används inom många branscher och på många platser. De finns oftast i ändarna av transportband på fordon, släpvagnar eller kranar. Ofta kallas transportband för trailerband och de krokar som används i dem kallas för ”dubbelkloiga transportkrokar”. De säkerställer lastens stabilitet under transport och minimerar risken för förskjutning. De är också oumbärliga vid lyft av tunga föremål och ser till att de förflyttas säkert från plats till plats. Specifikationen för kroken bör vara lämpligt anpassad till egenskaperna hos själva bandet. Vårt produktionsprogram omfattar ett brett utbud av krokar för transportband.

Kundanpassade konstruktioner för bandtillverkare

Vi förstår att standardlösningar inte alltid uppfyller våra kunders förväntningar. Därför erbjuder vi skräddarsydda konstruktioner för transportkrokar, skapade med hänsyn till de specifika behoven hos tillverkare av transportband. Tack vare användningen av moderna verktyg som CAD-programvara kan vi designa och tillverka krokar som är skräddarsydda för specifika krav, vilket garanterar perfekt passform och funktionalitet.