Trådprodukter

Direkt tillverkare

Brett produktionsutbud

Vårt företag tillverkar skräddarsydda trådprodukter med moderna CNC-styrda trådbockningsmaskiner. Alla trådprodukter som vi tillverkar är gjorda av råmaterial av högsta kvalitet och hela produktionsprocessen är föremål för kvalitetskontroll. Våra trådbockningsmaskiner kan producera både små och stora produktserier på kort tid, så vi är mycket flexibla och kan utföra order för både små och industriella kunder.

Vår erfarna personal ger råd i varje steg, så att kunden kan vara säker på att få den slutprodukt som han eller hon förväntar sig och att dess parametrar uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna. Redan på designstadiet kommer vår medarbetare att bedöma dess korrekthet och göra en prototypmodell för att säkerställa att det inte finns några komplikationer när produktionen startar.

Våra styrkor

Moderna maskiner

Erfaren personal

Korta ledtider

Kvalitetssäkring

kunskap och erfarenhet

Vi tillverkar alla typer av trådkomponenter

Vi arbetar med trådböjning i tre och två plan. Vi arbetar med CNC-styrda maskiner som säkerställer hög produktivitet vid tillverkningen av trådprodukter med olika diametrar, beläggningar och dimensioner.

Vi erbjuder tjänster:

  • kapning och uträtning av trådar med en diameter på 2 mm – 10 mm
  • bockning av tråd med CNC-styrd bockningsmaskin med en diameter på 2 mm – 13 mm
  • Skärning av plåt med giljotinsax till en tjocklek av 3 mm
  • avfasning av tråd med en diameter på 3 mm – 10 mm
  • märkning av tråd
  • formning av tråd och stålband på multislidpressar
  • Tillverkning av tillbehör till gabionkorgar (spiraler, gabionbalkar, gabionkrokar)
  • samarbete vid tillverkning av svetsade maskor
  • böjning, vikning av svetsade nät

Våra trådprodukter

Z
hängare
Z
krokar
Z
displayhyllor
Z
displaygaller
Z
Varukorgar
Z
hopfällbara korgar
Z
Komponenter för möbeltillverkning (korgar, galler etc.).
Z
reklamställ och reklamställ i olika storlekar
Z
hyllor
Z
ställningar
Z
skiljeväggar
Z
gallerdurk och galler för byggnadsändamål
Z
trädgårdsartiklar (blomsterstöd, ljushållare)
Z
fästanordningar för förpackningar (klämmor, hängare, bäröglor, spännen)
Z
fordonstillbehör (fästelement, belysning och andra)
Z
fjädrar

Tillverkare av trådprodukter

Tillverkaren av trådprodukter, med sin omfattande tekniska expertis och avancerade maskinpark, förlitar sig på ett brett utbud av tjänster för att uppfylla kraven från både enskilda kunder och företag inom olika industrisektorer. En viktig aspekt av erbjudandet är tjänster för kapning och riktning av tråd. Med hjälp av specialmaskiner kan företaget exakt bearbeta trådar med diametrar från 2 mm till 10 mm. Denna mångfald av diametrar gör det möjligt att skapa ett brett utbud av kundanpassade produkter.

För dem som letar efter komplexa former erbjuder trådprodukttillverkaren en trådbockningstjänst med moderna CNC-styrda bockningsmaskiner. Dessa avancerade maskiner kan bearbeta trådar med diametrar från 2 mm till 13 mm, samtidigt som de säkerställer precision och repeterbarhet i varje bockning. Med modern CNC-teknik kan även de mest komplexa projekt realiseras på kort tid och med hög noggrannhet.

Med hänsyn till marknadens behov inom området plåtbearbetning har tillverkaren utökat sitt sortiment till att omfatta plåtskärning med giljotinsaxar, som hanterar material upp till 3 mm tjocka. Denna tjänst är nödvändig för många branscher, t.ex. bygg-, fordons- och verkstadsindustrin.

Nästa steg i trådbearbetningen är fasning. Tack vare avancerad teknik kan företaget fasa trådar med diametrar från 3 mm till 10 mm, vilket avsevärt förbättrar slutproduktens estetik och funktionalitet.

Som svar på marknadens behov av produktidentifiering erbjuds även trådmärkning, vilket gör det enkelt att identifiera och separera produkter. Sist men inte minst erbjuds formning av tråd och stålband på multislidpressar – en teknik som möjliggör skapandet av komplexa former som används inom många industrier.

Tillverkarens specialitet är dock tillverkning av tillbehör till gabionkorgar. Sortimentet omfattar rullar, gabionband och gabionkrokar – dessa element är nödvändiga för installation och stabilisering av gabionstrukturer, som blir allt populärare inom landskapsarkitektur och byggnation.

Samarbete vid tillverkningen av svetsade nät och förmågan att böja och bocka dem avrundar utbudet, vilket gör detta företag till en kompetent och mångsidig partner för ett brett spektrum av kunder inom trådproduktindustrin.