Tillbehör för gabionkorgar

Tillverkning av komponenter för gabionkorgar

Tillbehör för gabion

När du väljer att installera ett gabionstaket investerar du inte bara i en elegant och estetiskt tilltalande lösning, utan också i en hållbar och säker konstruktion. Som alla investeringar kräver den också rätt installationstillbehör för att säkerställa hållbarhet, stabilitet och professionellt utförande. Det är med dessa krav i åtanke som vi har skapat vårt sortiment, som kombinerar utmärkt kvalitet, precisionshantverk och hållbarhet.

Trådtillbehör som gabionband, gabionspiraler och skruvar fungerar som förbindningselement mellan de enskilda komponenterna i gabiongaller och gabionstaket. Vi tillverkar en mängd olika komponentstorlekar och -former, från enkla till mycket komplexa. Vi kan tillverka metalltillbehör av plåt och tråd upp till 13 mm. Vår ledande produktion är gabionspiraler tillverkade av zink-aluminiumtråd med en diameter på upp till 5 mm som slutar i en ögla. Vi har ett specialiserat team av medarbetare och en maskinpark som uppfyller även de mest sofistikerade kundförväntningarna. Vi levererar gabionspiraler och gabionband till företag som distribuerar gabionkorgar.

Våra styrkor

Moderna maskiner

Erfaren personal

Korta ledtider

Kvalitetssäkring

Pålitlig leverantör

Användning av tillbehör för gabioner

Genom att använda våra tillbehör för gabionstängsel kan du vara säker på att din investering kommer att hålla i många år framöver. Våra produkter är det perfekta valet för både enskilda byggare och företag som specialiserat sig på staketinstallationer. Oavsett projektets omfattning eller det specifika användningsområdet garanterar våra tillbehör enkel installation, stabilitet och ett perfekt utseende på det färdiga staketet.

När du investerar i gabionstaket är det värt att ta hand om varje detalj. När du väljer våra tillbehör investerar du i kvalitet, hållbarhet och professionalism. Ta en titt på hela vårt sortiment och dra nytta av vår kunskap och erfarenhet av att installera gabionstaket.

Varför välja våra gabiontillbehör?


Innovation och kvalitet
: Baserat på många års erfarenhet och kunskap om gabionstängsel är våra tillbehör utformade med den senaste tekniken och standarderna i åtanke. Varje komponent har utformats för maximal prestanda och hållbarhet.


Brett användningsområde
: Våra tillbehör är idealiska för installation av olika typer av gabionstängsel – från dem som används i offentliga områden, till bostadsområden, till militära tillämpningar eller fältbefästningar.


Mångsidighet i erbjudandet
: I vårt sortiment hittar du inte bara spiraler och infästningar för gabioner, utan även specialiserade kopplingar, infästningar med olika diametrar och precisionstillverkade clips för gabioner.


Tester och intyg
: Alla våra produkter genomgår rigorösa kvalitetstester, både mekaniskt och för korrosionsbeständighet. Detta säkerställer att du investerar i en förstklassig produkt.